Tubantia 31 augustus 2024

Kijk. Die apenpokken. Die zijn Afrikaans. Die moeten dus ook Afrikaans blijven. Daar gaan we dus geen Nederlandse vaccins op af sturen. Als je Nederlandse vaccins afstuurt op Afrikaanse apenpokken dan breng je die Afrikaanse apenpokken namelijk alleen maar op een idee. Dat die denken: ‘Nederland? Waar ligt dat dan? Kom ik daar met de boot? Het vliegtuig? Meeliftend in het schaamhaar van een missionaris?’ En dat moeten we niet willen in dit land. Dat die Afrikaanse apenpokken daar over de savanne aan het rondhuppelen zijn en dat ze daar plotseling oog in oog staan met een Nederlands vaccin. Dan komt de stoom je toch uit de Afrikaanse apenpokkenoren! En terecht! Dat zouden wij ook niet pikken. Flikker toch een eind op met die imperialistische slaafmakers!

Wij hebben hier ook weleens pokken gehad. Tuurlijk. Maar dat waren onze eigen pokken. Dat waren hele gezonde Nederlandse pokken. Misschien wel de allerbeste pokken ooit. Daar werd destijds ook een vaccin tegen ontwikkeld. Maar die moest helemaal uit Engeland komen. Hebben we geweigerd. En zo hoort dat. Zijn heel veel mensen aan overleden. Dat was best een verdrietige periode. Maar de mensen waren wel gelukkig! En er was absoluut geen woningnood. Dus.

Natuurlijk zijn er van die zogenaamde mensen die dit beleid racistisch vinden. Geeft niks. Die mensen vinden zowat alles wat ze met hun domme achterlijke zwarte harsens niet begrijpen racistisch. Daar zijn we wel aan gewend. Je kan natuurlijk niet door de knieën blijven gaan. En vooruit. Wij mogen dan niet deugen. Onze motieven zijn zuiver. Raszuiver. En we hebben de verkiezingen gewonnen met de belofte dat we de immigratie een halt toe zouden gaan roepen. Nou. Dat zijn we dus aan het doen. Door het probleem al bij de wortel aan te pakken.

Als nou bewezen zou zijn dat het vaccin zorgt voor een schrikbarende toename van turbokanker dan hadden we hier natuurlijk heel anders in gestaan. Dan was Afrika waarschijnlijk al voor de zomervakantie helemaal platgespoten. Maar ja. Daar is helaas nog geen enkel bewijs voor. Jammer. Wat we wel aan het uitzoeken zijn is of we dingetjes als kinkhoest en polio kunnen exporteren. Die zouden we dan kunnen verstoppen in die enorme hoeveelheden melk waarmee we de Afrikaanse markt toch al aan het overspoelen zijn. Daar hoeven we echt niet tot in het holst van de nacht over te discussiëren. Misschien dat Prinses Laurentien hier het boegbeeld van zou willen worden. Heeft die ook weer wat te doen.

Natuurlijk is ook dit virus weer ontsnapt. Sommigen zeggen uit een laboratorium. Vinden wij een vrij ongeloofwaardig verhaal. Er bestaan helemaal geen laboratoria in Afrika. Veel te moeilijk woord. Wel heel veel SOS Kinderdorpen. En heel veel van die SOS Kinderdorpen worden financieel ondersteunt door Bill Gates. Nou. Dan weet je het wel. Diezelfde Bill Gates is overigens dikke vrienden met de Oranjes. En waar wonen de Oranjes? Vlakbij de Apenheul. Dat is geen toeval. Dat is een pokkentyfusteringzooi.