Tubantia 5 oktober 2024

Meneertje Manuel vindt die Duitse grenscontroles bij De Lutte dus echt ontzettend asociaal. En dan vooral richting het Nederlandse volk. Want wat die Duitsers daar dus aan het doen zijn is al die criminele illegalen en die misdadige moslims en die hoogst instabiele bomgordeldragers die zich op dit moment nog op Nederlandse bodem bevinden met veel machtsvertoon tegenhouden zodat wij er dus mooi mee blijven zitten. Nou. Lekker dan.

En wie pikken de Duitsers er uit bij die grenscontroles? Niet Henk Kamp die in kringloopwinkel Noch Einmal in Bad Bentheim een uniform wil komen passen. Niet Pieter Omtzigt die zich even heeft teruggetrokken op camping Fahnenflucht aan de rand van het schitterende Gildehauser Venn waar hij hoopt dat we hem gewoon helemaal gaan vergeten. En ook vrachtwagens volgepropt met hoogwaardige technologie bedoeld voor de Israëlische oorlogsindustrie mogen gewoon lekker doorjakkeren. Daar zit nog een stukje Wiedergutmachung achter.

Wie ze dan wel tegen houden? Automobilisten met heel veel tassen in de auto. Automobilisten die uitermate slecht gekleed zijn. En automobilisten die stinken. Echt. Dat zijn de criteria. Tassen. Kleding. Stank. Nu zou je dus als terrorist kunnen besluiten om voordat je Duitsland binnenrijdt eerst even te douchen, een lekker frisgewassen blousje aan te trekken en de aanslag te verstoppen in een kartonnen doos, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus dat doen ze dan ook niet. Nee. Alle potentiële terroristen proberen stinkend als een bunzing in een tot op de draad versleten trainingspak tot aan hun nek in de tassen de grens over te steken. Misschien zouden ze voor alle duidelijkheid ook nog het logo van Islamitische Staat op de motorkap kunnen schilderen maar ik denk dat deze keuze optioneel zou moeten blijven. Je moet het de Duitsers nou ook weer niet te makkelijk maken. Dit gaat hier niet over de belastingen. Dit gaat over de staatsveiligheid. Let wel. De Duitse staatsveiligheid. Want de keuze die de Duitsers maken voor de Duitse staatsveiligheid gaat natuurlijk wel ten koste van de Nederlandse staatsveiligheid en zeker, we zouden er voor kunnen kiezen om ook hier werk te maken van vooral die Nederlandse staatsveiligheid en ook de automobilisten die vanuit hun Duitsland ons Nederland proberen binnen te komen in hun stinkende trainingspakken terwijl ze maar net over de tassen over het stuur kunnen kijken met veel machtsvertoon tegen te houden maar dan zou het dus zomaar kunnen zijn dat we over een maand alle illegale terroristische moslims in Europa op de A1 bij de Lutte hebben zitten die daar dan de hele dag een beetje doelloos heen en weer aan het rijden zijn en dat is voor niemand leuk. We kunnen ook spandoeken ophangen met de tekst ‘Ga Terug!’ of de woorden ‘U bent hier absoluut niet welkom’ maar daarmee schrik je natuurlijk ook de goedwillende terrorist af en het kacheltje van het Twentse Toerisme moet natuurlijk wel blijven roken.

Het is natuurlijk wel een hartverscheurend mooie plek voor een illegaal.

Niemandsland.